Okul Deneyimi Dersine İlişkin Toplantı Gerçekleştirildi

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sayın Umut SARAÇ hocamızın katılımıyla “EMB 403-Okul Deneyimi” ders toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıya TOKİ Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Sayın Emre ÇAYA, dersin sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sayın Ahmet Volkan YÜZÜAK ve kıymetli öğrencimiz Şirin YÖRÜK katıldı. Toplantıda üniversite ve uygulama okulunun işbirliği içerisinde çalıştığı vurgulandı. Ders içeriği paylaşıldı.

• Stresle Başa Çıkma ve Motivasyon Semineri