Öğrencilerimize Değişim Programları, Çift Ana Dal, Yan Dal ve Kütüphane Veri Tabanları Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı

02.03.2022 Çarşamba günü Kutlubey Kampüsü Kütüphane Binası'nda bulunan konferans salonunda öğrencilerimize bilgilendirme toplantıları yapıldı.

İlk olarak kütüphane personeli Ülkü ÖZGÜVEN tarafından kütüphanemiz online veri tabanları hakkında eğitim verildi. Eğitim sonrasında öğrencilerimize  kütüphane binası gezdirildi ve kütüphanenin fiziki imkânları tanıtıldı.

İkinci bölümünde ise Üniversitemizin Dış İlişkiler Koordinatörlüğünde görev yapan Öğr. Gör. Ahmet YİRMİBEŞ tarafından Erasmus, Farabi ve Mevlana hareketlilikleri konusunda; Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Rüveyda KARAMAN DÜNDAR tarafından Üniversitemiz Çap ve Yan dal imkânları hakkında eğitim verildi. Ayrıca Erasmus hareketliliği ile İspanya’ya giden Matematik Öğretmenliği öğrencileri, öğrencilerimize İspanya Oidivius Üniversitesindeki deneyimlerini aktardılar.