IX. EJER Kongresine Katılım

Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemal TOSUN ve yüksek lisans öğrencilerimiz Nail ŞAHİN, Büşra BAYBAŞ, Elif KURT ve Sefa DÖKMEDEMİR 22-25 Haziran 2022 tarihleri arasında Ege Üniversitesi ev sahiplinde düzenlenen IX. International Eurasian Educational Research Congress katılmıştır.

Kongrede; COVID-19 Temalı Eğitim Araştırma Makalelerinin Metin Madenciliği Uygulaması ile Bibliyometrik Analizi” başlıklı sözlü bildiri sunulmuştur.

Yüksek lisans öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.