Fen Bilgisi Öğretmenliği Mezun Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi

24.02.2022 tarihinde, Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı "Mezun Buluşması" etkinliği gerçekleştirildi. Zoom üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinliğe Fen Bilgisi Öğretmenliği mezunları, öğrencileri ve öğretim elemanları katılım gösterdi. Özellikle öğrencilerimize, öğrencilik ve mezuniyet sonrası yaşam konusunda rehberlik niteliğinde olan bu etkinlik kapsamında öğretim elemanları, mezunlar ve öğrenciler arasında fikir alışverişi gerçekleştirildi.
  • Stresle Başa Çıkma ve Motivasyon Semineri

• Fen Bilgisi Öğretmen Adayları "Umut Özel Eğitim" Öğrencileri İle Buluştu

• Arş. Gör. Zekiye Merve ÖCAL Göreve Başlamıştır

• Fen Bilgisi Öğretmenliği Kütüphane Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi