Fen Bilgisi Öğretmenliği 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında fen deney ve etkinlikleri gerçekleştirildi. Arş. Gör. Dr. Burak KİRAS koordinatörlüğünde hazırlanan deney ve etkinliklerde fen bilgisi öğretmen adayları Esra Nur DURMUŞ, Fatma ARSLAN, Bazirgan JUMANİYAZOV, Shatlyk ORAYEV, Dildora SHİROVA, Cemile DURSUN, Huraman GÖKTÜRK, Beyza Nur YAŞAR ve Dilara Sıla ŞENAL görev aldı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÜNAL ve Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayla ÇETİN DİNDAR başta olmak üzere fakültemizin öğretim elemanları ve öğrencilerimizin katılım gösterdikleri etkinliklerde eğlenme ve öğrenme bir arada gerçekleştirildi.