Fen Bilgisi Öğretmen Adayları "Umut Özel Eğitim" Öğrencileri İle Buluştu

Umut Özel Eğitim okulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde fakültemizi ziyarete gelmiş olup, drama etkinlikleri ve çeşitli fen bilimleri deneyleriyle kaliteli vakit geçirmişlerdir. Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayla ÇETİN DİNDAR, Dr. Öğretim Üyesi Burak KİRAS, Arş.Gör. Zekiye Merve ÖCAL ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi öğretmen adayları,  misafir öğrencilerimiz ile gün boyu yakından ilgilenmiş olup, her zaman hatırda kalacak olan birbirinden farklı, dikkat çekici ve bilgilendirici fen etkinliklerini misafir öğrencilerimiz için geçekleştirmiş ve deneyimleyip öğrenmelerini sağlamışlardır.
Bizleri ziyaret ederek onurlandıran, Umut Özel Eğitim Öğrencilerine ve Saygıdeğer Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz...