Eğlenceli Animasyon İzliyoruz

Ağız ve diş sağlığının önemi ile ağız ve diş sağlığını nasıl korumamız gerektiğini anlatan eğlenceli bir animasyon izlemeye ne dersiniz ? Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Volkan Yüzüak danışmanlığında, grup koordinatörü Fatma Demir, Ezgi Nur Kılıç, Şükran Nur Sakioglu, Cemile Dursun ve Oktay Usluer, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yürütülen "Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler" projesini 12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 11.30 da ağız ve diş sağlığı ile ilgili sınıf öğrencilerine sizlerin de katılımıyla hazırladığımız animasyonu sunuldu.